Site Loader

Nenshkruhet marreveshja e bashkepunimit ndermjet Dhomes Kombetare te Notereve te Shqiperise dhe Keshillit Kombetar te Notereve te Italise

Nga data 30 janar  – 1 shkurt 2017 nje delegacion i Dhomes Kombetare te Notereve te  te Shqiperise, i kryesuar nga znj. Mimoza SADUSHAJ, presidente e kesaj Dhome ,  zhvilloi nje vizite zyrtare ne Itali  me ftese te Keshillit Kombetar te Notereve te Italise.

Te dyja delegacionet zhvilluan bisedime te frutshme per thellimin e bashkepunimit ne fusha te ndersjellta . Ne fund te bisedimeve u nenshkrua dhe marreveshja e bashkepunimit ndermjet Dhomes Kombetare te Notereve te Shqiperise dhe Keshillit Kombetar te Notereve te Italise. Per palen shqiptare marreveshja u nenshkrua nga znj. Mimoza SADUSHAJ , presidente e Dhomes Kombetare te Notereve ndersa per palen italiane nga z. Salvatore LOMBARDO , president i Keshillit Kombetar te Notariatit Italian .

Marreveshja parashikon shkembimin e ndersjellte te informacionit, literatures, shkembim eksperience , vizita reciproke e grupe pune te notereve te te dyja vendeve.

Te dyja palet rane dakort te percaktojne dhe nje kalendar te perbashket te veprimtarive si dhe te ftojne noteret e vendeve perkatese te marrin pjese ne takime pune e seminare qe do te zhvillohen

Post Author: DHKN

16 Replies to “Nenshkruhet marreveshja e bashkepunimit”

  1. Treatment Modalities With Limited Data Trazodone Recommendation The use of trazodone in the treatment of erectile dysfunction is not recommended. Tlpskk https://newfasttadalafil.com/ – buy cialis online with prescription Ejoxww Cialis Cialis Lilly Comprar Ntxcxt cheap cialis without a prescription https://newfasttadalafil.com/ – cialis prescription online

Leave a Reply

Your email address will not be published.