Site Loader

Njoftim !

Në datën 11 shtator 2021, u zhvillua provimi i Pranimit në Programin Fillestar për Kandidatët për Noterë.

Ne përfundim të procedurave të kryera dhe në zbatim të Nenit 6, pika 9 e Ligjit Nr.110/2018 ”Për Noterinë”, shpallet lista më poshtë e fituesve të renditur sipas rendit alfabetik.

  1. Arla Arjan  Xhixha
  2. Edona Ilir  Kodra
  3. Eges Astrit  Osmani
  4. Elsa Xhevair  Gurra
  5. Enila Xhezmi  Myftaraj
  6. Entea Shahin Daja
  7. Ilma Ilir  Cunge
  8. Ina Petrit  Papa
  9. Sidrit Fatmir  Delishi
  10. Skënder Besnik  Xhindi

Post Author: DHKN